fbpx

Önismereti beszélgetések

helye és ideje

Dallos Mónika

Life Cocah

OH-Instruktor

Miben tudok segíteni?

Mélyebb önismeret ikon

Mélyebb önismeret

Az önmagadon való gondolkodásodat segítő kérdéseimmel és egyre bővülő szakmai tapasztalatommal tudom támogatni, hogy megérkezhess saját válaszaidig. Majd újult erővel feltöltődve és felszabadultabban szárnyalhass tovább életutadon.

Kapcsolódás ikon

Kapcsolódás

A kapcsolati témák elemzésével tisztábbá és világosabbá válik, kire és milyen kapcsolatra van szükséged, milyen gyermekkori beidegződéseket érdemes hátra hagyni és kiderülhet az is, hogy ki, vagy mi akadályoz a (pár)kapcsolatok mezsgyéjén?

Felismerések ikon

Felismerések

A szakmai eszköztárammal végezett gyakorlatok lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy külsőbb szemlélőként tudd megvizsgálni elakadásaidat, hozzá-állásaidat, és problémáidat, hogy aztán előre mozdító felismerésekhez juthass.

Szeretettel köszöntelek!

Dallos Mónika vagyok, OH-Instruktor és Life Coach

 Lassan 7 éve annak, hogy ráléptem a tudatosság felé vezető útra. Alkalmam nyílt többféle önismereti, meditációs és családrendszert gyógyító módszerrel és eszközzel megismerkedni. Eddigi élettapasztalataimnak és tanulmányaimnak köszönhetem azokat az önfejlesztő és önerősítő „rituálékat”, amelyekkel a hozzám fordulók találkozhatnak.

 OH-Instruktorként az OH-kártyákkal abban tudok segíteni, hogy meg tudd fogalmazni és megfoghatóvá tudd tenni a problémád.

 A Coaching folyamatban azokkal a témákkal foglalkozunk, amikben előre lépést szeretnél. Ebben személyre szabott módszerekkel és pontosan megfogalmazott célokkal tudlak támogatni.

 Az önismereti workshopok erőt adnak a megújuláshoz, az akadályozó hozzáállások és egyéb terhek lerakásához, elengedéséhez.

 Blogbejegyzéseim az OH-pillanatok mélységeiről és felüdüléseiről, a coaching folyamat mivoltáról és a csoportok élményeiről szólnak. 

„Árulónk a kétség: 

attól foszt meg, mit könnyedén elérnénk, 

ha volna merszünk.”

William Shakespeare

Mire számíthatsz egy személyes konzultáció során?

 •  Megoldásfókuszú kérdésekre
 •  Az elfojtott érzések felszabadulására
 •  Tiszta kommunikációra
 •  Ki nem mondott szükségletek  beazonosítására
 •  Teljes figyelemre
 •  Fontos megértések és felismerések születésére
 •  Támogató megerősítésekre

Mivel tud gazdagítani egy workshop?

 •  Többszörösen objektív nézőpontokkal
 •  Az összetartozás élményével
 •  A csoportban rejlő megtartó erővel
 •  Komfortzóna átlépésével és növelésével
 •  „Aha” élményekkel a saját életeddel kapcsolatban
 •  Önbizalom és önértékelés erősödésével
 •  Új eséllyel ahhoz, hogy elbúcsúzz az elengedhető terheidtől
Visszajelzesek

Visszajelzések

„A kártya óta jobban sikerül egy irányba tartanom magam és nem kezdek el kételkedni!”

Edina

„Sokat foglalkoztunk a férfi-női szerepekkel a csoporton, ami rendkívül hasznos volt. Biztonságos volt a környezet, jó volt a vezetés és nagyszerű emberekkel voltam a csoportokon. Megvolt az a szabadságom, hogy annyit tegyek bele, amennyit szeretnék, és a fentiek miatt jó volt bevállalni a sokat. Szerintem így van értelme az önismereti munkának.”

Andi

„Választ adott / adtál olyan csomagokra, amiket nem is tudatosan cipeltem magammal, meg eldöntöttem, és még többet keretezek át! :)”

Tomi

„Teljes mértékben elégedett vagyok a csoporttal. Segített megláttatni a néha láthatatlant, kapcsolódást, önismeretet, társak támogatását. Köszönöm a csoportvezetőnek is az aktív jelenlétét.”

Katalin

„Felszabadító veled beszélgetni! Árad belőled a nyugalom, olyan vagy, mint egy kis Buddha.”

Ildi

„Örülök, hogy megvalósult a csoport. Móni nagyon jól tartotta, sokféle kártyával megismertetett és vezetett az önismeret útján a tematikának megfelelően.”

Évi

„Továbbra is foglalkozz emberekkel, mert elképesztő az a nyugalom, ami belőled árad!”

Gábor

„A csoport jól felépített és levezetett volt. Számomra azt nyújtotta, hogy ki tudjam mondani azt, ami csak érzések formájában van, de kimondva eddig még nem fogalmazódott meg bennem. Megkaptam azt, amit vártam.”

Ági

Blog bejegyzések

Hogyan vedd fel a kapcsolatot belső gyermekeddel? 4+1 technika

Hogyan vedd fel a kapcsolatot belső gyermekeddel? 4+1 technika

Mi okból lehet fontos feldolgozni a bennünk élő gyermekben ragadt érzelmeket, döntéseket? És milyen lehetőségeink vannak erre? Olvasd el a begyezésből, vagy nézd meg videón. 🙂 https://youtu.be/-uqYnSkwhwM Mielőtt listázom a lehetőségeket, leszögezem, hogy gyermekként...

A hipochondria rejtelmei OH-val

A hipochondria rejtelmei OH-val

Avagy mitől válhat zavarrá ez a pótcselekvés? És mi miatt pakolhatja bele magát valaki az előidézett állapotok kényelmetlenségébe? A napokban egy 20’as éveinek az elején járó fiatallal OH-ztam. Korábban beszélgettünk már és meghatároztuk azokat a témákat, amik...

Elég muníció vagyok Magamnak

Elég muníció vagyok Magamnak

Történet egy Nőről, aki meglelte a saját erejét. Ez az egy éve tartó időszak Mindenkinek nehéz! Korlátozva vagyunk, és úgy érzem, meg vagyok fosztva jónéhány lehetőségtől, ami az ismerkedést illeti. Március hónap számomra leginkább a hullámvölgyek mocsaráról szólt....