fbpx

Workshopok

Stressz-csokkento-Workshop

Stressz csökkentő Workshop

A stressz-szint mérséklését fókuszba állító önismereti csoport célja tudatos megküzdési stratégiák alkotása, és a bennünk rejlő személyes rugalmasság megerősítése.

Az eseményen a stresszesként megélt élethelyzetekkel foglalkozunk. Megvizsgáljuk, ki vagy mi okozza a feszültséget és a választott állat mely tulajdonsága nyújthat segítséget.

Amire számítani lehet: támogató és elfogadó közösségre, jó hangulatra, nyílt kommunikációra, felszabadulást hozó önismereti gyakorlatokra és meglepetésre.

Egyszerűbb kapcsolatok Workshop

A nyitott önismereti csoport során objektív környezetben gondolkodunk az aktuális kapcsolat elakadásain, nehézségein, majd olyan megoldásokat keresünk, melyek megújulást hozhatnak a kapcsolat résztvevőinek.

A programon azzal a viszonnyal dolgozol, amivel szeretnél! Lehet párkapcsolat, rokoni kapcsolat, munka-, és baráti kapcsolat is.

Amire számítani lehet: támogató közösségre, meghallgatásra, tiszta kommunikációra, felismeréseket hozó önismereti gyakorlatokra és meglepetésre.

Nemet mondok kép

"Nemet mondok!" Workshop

Jogod van nemet mondani! Jogod van visszautasítani azt, amire nincs szükséged többé! Jogod van határokat húzni azoknak a személyeknek, akiket nem tudsz, és nem akarsz közel engedni magadhoz! Jogod van figyelembe venni a saját szükségleteidet! Értékes vagy!

Amire számítani lehet: előre mozdító önismereti gyakorlatokra, önmagadban felsejlő Énerőre, házi feladatra, erősítő közösségre és meglepetésre.

Hamarosan

Szülőségre fel! Program

 

A Program tervezés alatt, hamarosan jelentkezem a részletekkel!wink

 

 

 

Képek forrása