fbpx

Hello 2021!

0 hozzászólás

Blogra vetette: Mónika

2021.01.01.
Lássuk, milyen energiákat hoz nekünk ez az év?

A számmisztika ciklusokban gondolkodik. Minden szám 9 évente fordul elő ismét, és ezt a 9 évet végig kíséri az a vibrálás, amivel az adott évben élni lehet. Azért rejlik misztikum a számokban, mert összefüggéseket mutatnak, valamint lehetőségeket teremtenek. 

A 2020-as év a 4-es szám energiájával hatott a Földre, hiszen energetikai szempontból ez a szám a fizikai teremtés egész világát képviseli.

A 2021-es év számait összeadva megkapjuk (2+0+2+1=5) az 5-ös számot, mely a számmisztika szerint az ingadozás energiáit erősíti fel.

Oka, hogy éppen félúton jár a 9 éves ciklusban: ekkor dől el, hogy az elvetett, kicsírázott, szárba szökkent magok termőre fordulnak-e vagy sem? Kiderül, hogy mennyire sikerül a pozitív dolgokat fejleszteni, és mennyire engedjük, hogy a számunkra kevésbé előnyösek elhatalmasodjanak felettünk?

Milyen hatást gyakorolhat ránk ez a száma?

Az 5-ös az egyénre ható fizikai világ eredményét jelenti. Dinamikus változásokat, meglepetéseket és új lehetőségeket hoz. Néha magával hozza az instabilitást és szélsőséges pillanatokat is.

Rezgése komoly átalakulásokat eredményez az élet minden területén, hiszen megnöveli az erős szabadság-, illetve függetlenség iránti vágyunkat. Emiatt pedig meg akarunk szabadulni a korlátoktól, attól a doboztól, amit ránk erőszakoltak és kötelezettségeknek neveznek.


A szám energiája miatt roppant türelmetlenekké válhatunk. Mindenből többet akarunk, új tapasztalatokat akarunk gyűjteni, hogy megszabaduljunk mindattól, ami hétköznapi, ami unalmas.

Előnyünk is származhat abból, hogy az 5-ös szám félúton van az 1-es és a 9-es között, hiszen segíthet tisztán látni, hogy merre tartottunk eddig az életünkben, és mit is akarunk ezután? Emiatt akár az egyensúly éves is lehet 2021.

Mindemellett az 5-ös számot alapvetően meghatározza még a pozitív hozzáállás, a reménykedés, avagy az optimizmus is.

5 tulajdonság, melyek a hasznunkra válhatnak idén

 • Rugalmasság
  Általánosságban a 2021-es év a váratlan változásokhoz kapcsolódik, ezért nagy segítségünkre lehet az alkalmazkodó képességünk és rugalmasságunk növelése. Abból a célból, hogy könnyebben és gördülékenyebben alakulhassunk.
 • Higgadtság
  Az előre nem látható fordulatok miatt hasznos lehet azt az újfajta szemléletmódot erősíteni, melyen keresztül észrevesszük az ürömben az örömöt. Az éberség, nyitottság és higgadtság segíthet minket ebben az átkeretezési folyamatban.
 • Befelé figyelés
  Az év számai felerősítik az intuíciókat, mivel két darab 2-es is szerepel benne. Bátran támaszkodjunk a belső hangunkra, hallgassuk meg, halljuk meg, amit sugall, mert csak a javunkat akarja!
 • Kitartás
  Fontos ellenszere az energiapazarlásnak és hullámvölgyeknek a kitartás és a hit. Az önmagadba vetett hit! Légy biztos abban, hogy az, amit elkezdtél felépíteni az jó, és képes vagy befejezni mindent, amibe belefogtál! 🙂
 • Türelem
  A türelem gyakorlását minden percben elhozza számunkra az Élet. Ebben az évben azonban különösen nagy segítség lehet tudatosan erre ösztökélni magunkat! 🙂 Szentelj időt a dolgaidra, a céljaidra, a vágyaidra! Légy szelíd magaddal szemben és örülj a kicsinek is, hogy boldog és elégedett legyél azzal, amid van.

Saját személyes éved megismeréséért kattints ide.

Minden Olvasómnak csudaklassz évet, és erős immunrendszert kívánok! 🙂

Önismeretre fel! 😉

Képek forrása:
www.freepik.com

Hasonló bejegyzések

Parancsromboló lendület

Parancsromboló lendület

Ügyfelemmel a következő ülésen folytattuk a tranzakcióanalízis témáját. A gátló parancsok és az előírások mezején tettünk pár előre mozdító lépést. Röviden az elméleti háttérről A gátló parancsok felismerése Eric Berne munkásságának az eredménye. 12 alapvető tiltást...

bővebben
Bennünk rejlő Ének

Bennünk rejlő Ének

A segítő beszélgetésekkel is tudunk olyan mélységeket érinteni, mint az OH-kártyákkal. Ügyfelemmel a tranzakcióanalízis témájában merültünk el. Röviden a tranzakcióanalízisről Eric Berne pszichiáter az 1960-as években dolgozta ki a tranzakcióanalízis...

bővebben
Nem várt jövevény

Nem várt jövevény

Több alkalommal beszélgettem ügyfelemmel, aki korábbi találkozásunk során említette, hogyan érez a gyermekeivel kapcsolatban és hogyan áll a várandósság körülményeihez. Témája kapcsán a képen látható érzéskártyákkal dolgoztunk. Az édesanya elmondása szerint a...

bővebben
Beszélő szeretet

Beszélő szeretet

Kifejezetten kellemes érzés számomra önismeretei beszélgetéseket tartani a szeretetnyelvekről. Lágyabb, könnyedebb téma, több pozitív érzelemmel. 🙂 Hasznosnak tartom, hogy van egy olyan teszt, mely segítségével megismerhetjük családtagjaink és Önmagunk...

bővebben
Muslicák az Élet színpadán

Muslicák az Élet színpadán

A bejegyzésemet eredményező segítő beszélgetésünk során az egyik munkalappal dolgoztunk. A letölthető önismereti anyagok között található Életút munkalap nyújtott segítséget ügyfelemnek abban, hogy könnyebbé váljon rálátni élete meghatározó állomásaira. Beszélgetésünk...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .