fbpx

Személyes évszámok - 1

1

Személyes év 1 - Az újrakezdés éve

A kilenc éves ciklus elindítója, ezért magában hordozza a lehetőséget a változtatásra. Igaz ez minden életterületünkre, ezért ha van olyan, amin változtatnál, vagy eredményeket akarsz elérni, akkor az évszám rezgése támogat ebben.

Kedvezőek a feltételek, ha:

– A párkapcsolatodban változásra vágysz. Ez lehet egy új szerelem, vagy a meglévő kapcsolatodban történő megújulás, például házasságkötés formájában.

– A szakmai életed kiüresedett, vagy gondjaid vannak a munkahelyeden, megadatik a lehetőség arra, hogy új állásra pályázz, vagy előléptetést kapj. Kedvez az év az új vállalkozások elindításának is.

– A baráti kapcsolataid alakulására is hatással van az évszám: új barátságokat köthetsz, így bővítve ismeretségi körödet.

Ebben az évben van itt az ideje a „merésnek”, és rajtunk múlik, hogy a minőségi változást ígérő energiák milyen intenzitásúak lesznek.

Érdemes kihasználni az 1-es év energiáit, különben ismét 9 évet kell várakozni, mire az élet újból ilyen lehetőségeket kínál.

Erre mindenképp figyelj:

  • Az 1-es év felerősíti a férfias energiamintákat (egyéniség, agresszivitás, önbizalom, bátorság).
    Férfiaknál felszínre jöhet apával, fiútestvérrel, férfi tanárral kapcsolatos gyermekkorhoz köthető tudattalan emlék.
    Nők esetében a belső konfliktusokat hozza felszínre az év, amikkel hasznos szembe nézni.
  • Alaposan vizsgáld meg, milyen új dolgokra mondasz igent, mert az ebben az évben hozott döntések és újítások tartósak lesznek.
  • Minden kezdet valaminek a végét is jelenti. Ha van olyan folyamatban lévő ügyed, projekted, amit több éve dédelgetsz, zárd le. Ha eddig nem alakult semerre, nincs értelme tovább energiát ölni bele.
  • Amennyiben késlelteted a változásokat, vagy nem veszel tudomást a fejlődési lehetőségekről, az egész kilenc éves ciklusból vesztheted el a hajtóerőt.

Célravezető tippek:

– Önbizalom
Feltétel nélkül bízz magadban, az ötleteidben, az alkotóképességedben és a kreativitásodban.

 – Megfontoltság
A döntéseket és a változtatásokat átható körültekintés előre mozdító lendületet ad a terveidnek.

 – Tervezés
Lényeges, hogy tiszta tervezéssel, pontos célmeghatározással és reális elvárásokkal indulj el az újítások folyamatában.