fbpx

Személyes évszámok - 5

1

Személyes év 5 - A boldog sodródás ideje

Az évszám energiái magukkal hozzák a növekedés, a változás, a szabadság, az utazás és a szórakozás lehetőségeit. Valószínűek lesznek ebben az évben a rövidebb utazások, de nagyobb az esélye a távolabbi helyek felfedezésének.

Az 5-ös személyes év teret biztosít arra, hogy megismerkedj az egészségedet, testi kondíciódat javító alternatív gyógyító technikákkal.

A most kialakuló kapcsolataidtól ne várj túl sokat, mivel ezek csak kaland jellegűek, nem pedig élethosszig tartóak.

Erre mindenképp figyelj:

  • A 5-ös a rugalmasság és a szabadság száma. Sajátja az évnek, hogy nem tudod irányítani. Annyit tehetsz, hogy követed az eseményeket, nyitott maradsz, mert bármi megtörténhet.
  • Engedd át a kezdeményezést!
    Amennyiben te teszed meg az első lépést, tudd, hogy nem feltétlenül jársz sikerrel. Inkább a másik fél lépjen ki a kapcsolatból, inkább téged tegyenek lapátra (párkapcsolati, munkahelyi és közösségi síkon egyaránt). Várd kíváncsian, hova rak a Sors helyette. Tehát sodródj!

Célravezető tippek:

– Erősítő nézőpont
Ebben az évben kijut bőven hirtelenségből, türelmetlenségből és nyugtalanságból. Megrettenés helyett fogadd inkább örömmel a hirtelen rád köszöntő ismeretlent, hogy meglásd az előnyeit. Tudd, hogy minden történés a javadat szolgálja!

– Higgadtság
Az év rezgései nem kedveznek a nagy tervek szövögetésének, ugyanis a Sors könnyen megvétózhatja azt.

– Határhúzás
Igyekezz távol tartani magadtól mindent, ami megakadályozza, vagy negatívan befolyásolja az évben rejlő szabadságot.