fbpx

Személyes évszámok - 6

1

Személyes év 6 - A harmónia éve

Az év energiái kedveznek a szerelmi kapcsolatoknak, az otthonnal kapcsolatos ügyek bonyolításának és lesz tere az egymásra hangolódásnak is. Átélheted az érzelmi megelégedettség mámorát és megteremtheted az otthon melegét.

Helye van a lakásvásárlásnak, különböző berendezések beszerzésének, gyermekvállalásnak és a művészi tevékenységek gyakorlásának.

Az egyedülállók szerencsés év elé néznek, mert sikerrel járnak a párválasztás során és egy hosszútávú kapcsolatot kezdhetnek el. Igaz ez a többi síkon (baráti, munkahelyi) kialakuló kapcsolatokra is, hiszen az ebben az évben létrejövő kapcsolatok tartósak lehetnek.

Minden feltétel adott a harmónia megélésére. Fókuszod elsősorban a családi kapcsolataidra irányítsd, mivel a családi kötelékekben rejlik az a biztonság, ami menedékül szolgálhat.

Eljött az idő a kreatív ötleteid megvalósításának is. Teremtő formában érezheted magad, ezért áss elő mindent magadból, amire szükséged lehet. Például: alkotó vágy, tettre készség, önbizalom, önértékelés, és a többi.  A harmóniára törekvés vágya teremtheti meg az elhatározásodat arra, hogy valamilyen művészeti ágban kezdj tanulmányokba, vagy kövesd kreatív érdeklődésed.

Erre mindenképp figyelj:

  • A 6-os a kapcsolati függőség száma is, ezért a függő személyek sűrűn találkozhatnak ebben az életszakaszban olyan leckékkel, melyek felerősíthetik bennük a törekvést arra, hogy szembe nézzenek problémájukkal.
  • Ebben az évben érhetnek véget a nyűglődő házasságok.
    Amennyiben azt érzed, hogy befellegzett a kapcsolatotoknak a házastársaddal, már mindent megpróbáltatok, hogy helyre billentsétek az egyensúlyt, de az mégsem volt eredményes, akkor az év energiái gördülékennyé tehetik számotokra az elválást.
  • Mozgalmas év lévén mindig történik valami, ami a szokásosnál nagyobb figyelmet igényel tőled. Ebből az okból kifolyólag kevesebb időd lehet személyes vágyaid kielégítésére.
  • Anyagi síkon is érvényesül az évszám: fontos, hogy csak annyit költs, amennyit feltétlenül szükséges. Ha netán többet költesz a kelleténél, negatív fordulat adódhat anyagi helyzetedben.

Célravezető tippek:

– Védekezés
Az év kedvez a családalapításnak, ezért ha te épp nem akarsz ebben részt venni, akkor légy óvatos, mert az akarat ehhez most kevés lesz.

– Tudatos vásárlás
Figyelj oda, mire adsz ki pénzt, hogy a tartalékaid inkább bővelkedjenek, mintsem szűkösen érezd magad. Tervezd meg a kiadásaidat, hogy lásd hogyan lesz arányban a bevétel és a kiadás mérlege.
Önellenőrző kérdések például:
* Valóban szükségem van erre a …-ra?
* Milyen célt fog szolgálni, ha megveszem?

– Pihenj meg
Engedd meg magadnak a családi harmónia melegét. Töltekezz ebből és raktározd el az élményt a következő évedhez erőforrásként.