fbpx

Személyes évszámok - 7

1

Személyes év 7 - Az önelemzés ideje

Ebben az időszakban a 7-es szám rezgéseinek köszönhetően tarthatsz önvizsgálatot és nagyon hasznos felfedezésekhez, felismerésekhez juthatsz.

Ne törődj most az anyagi javakkal, nem kell aggódnod miatta. Előfordulhat nem várt pénz érkezése is, akár valamilyen nyeremény, vagy örökség formájában.

Amennyiben módod van rá, vonulj vissza kicsit a külvilágtól és nézz magadba. Elemezd ki a múltbeli sérelmeket és keresd meg a módját annak, hogyan tudsz megbocsájtani, hogyan tudod elengedni mindazt, amire már nincs szükséged.

Megtalálod az időt, és lehetőséged is lesz tudatszinted megemelésére, lelki sebeid begyógyítására.

Az év alkalmas tested gyógyítására is: menj el egy teljes kivizsgálásra, hogy megnyugodhass, rendben nűködik a szervezeted. Törődj egészségeddel! A gyógyulási folyamatok közé tartozik a sérelmek elengedése és a megbocsájtás is.

Erre mindenképp figyelj:

  • A nagy kalandokat hagyd meg máskorra. Ez az év ugyanis nem alkalmas erre. Inkább a szolidabb szórakozási formákat preferáld, melyek felfrissülést hozhatnak számodra. Például: olvasás, zenehallgatás, baráti beszélgetés.
    Nyaralás szempontjából a 7-es év rezgéseivel egy csendes, nyugodt vidék felfedezése van összhangban.
  • Ez az év több szempontból is magányos évnek tekinthető. Fogd fel ezt egy lehetőségként, így megtanulhatod jól érezni magad önmagaddal.
  • Fordíts figyelmet mások érzelmeire.Tudati fejlődésünk során érintjük tudattalan motivációink mélyebb tartományait is. Ez azt jelenti, hogy felszínre kerülhet az évek alatt összegyűlt „hordalék” és „szemét” is. Vállalj felelősséget értük és ne másokat hibáztass!
  • Ez az időszak a lelassulásról szól, ha nem tudsz azonosulni ezzel, olyan helyzeteket hozhat számodra a Sors, melyekkel nyugalomra kényszerít.

Célravezető tippek:

– Meditálás
Önmagad felfedezése során segítségedre lehet a meditálás. Csendesedj el és nyílj meg a belső hangod sugalmazásainak, üzeneteinek. Kipróbálhatod a jógát is, vagy valamilyen más relaxálási módszert is. A lényeg, hogy magaddal foglalkozz testileg és lelkileg egyaránt.

– Kitekintés a célokra
Önelemzésed során térj ki céljaidra is: törekedj tökéletesíteni, amit pár éve elkezdtél és bízz a nyugalmas éved energiáiban. Békés perceidben azok a dolgok fognak rád találni, melyekre szükséged van.

– Önismeretre fel! smile
Önmagadon való gondolkodásodban ezekre is kitérhetsz:
*   Mit értem el idáig, hol tartok, és merre haladok?
*   Azon az úton járok-e, amin jól érzem magam?
* Amennyiben nem, mit tudok tenni azért, hogy megtaláljam azt, ami kiteljesíthet?
*   Mi az oka annak, hogy nem tudok megbocsájtani?
* Mennyire vagyok elégedett önmagammal és min kéne változtatnom önmagamban (hozzáállás, nézőpont, egyéb megnyilvánulás)?
*   Hogyan bánok önmagammal?
*   Hogyan tudok szeretetet adni magamnak?
*   Hányszor részesítem magam elismerésben?
*   Milyen kritikákkal ostorozom magam és azok kiknek a szavai?