fbpx

Személyes évszámok - 2

1

Személyes év 2 - A tervezés ideje

A szám energiái az előző évben megkezdett folyamatoknak kedveznek. Megindulhat a teremtés körültekintéssel, megfontoltsággal, alapos tervekkel és pontos kivitelezéssel áthatva.

Ez az esztendő nem rejt magában akkora dinamikát, mint az 1-es. Idén érdemes kissé visszahúzódnod, hogy kevésbé látványos részletekkel tölthesd az évet. Például terveid körülményeinek kidolgozásával.

A tervezésen kívül az anyagiak kerülnek előtérbe: gyűjtés, gyarapodás, biztonsági tartalékok megteremtése a cél, hogy aztán legyen miből kivitelezni terveidet.

A tervezgetés időszakában új emberek kerülnek a látótérbe, új kapcsolatok szövődhetnek. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik idővel megbízható szövetségesekké válhatnak.

Erre mindenképp figyelj:

  • Érdemes meghallgatni az új ismeretségek, segítők tanácsait, azonban egyelőre csak magadra hallgass. Nem biztos ugyanis, hogy ami másnak bevált, az neked is segíteni fog.
  • Párkapcsolati szinten a közvetlen környezet hatása miatt (leginkább férfi családtagok akadékoskodása) elbizonytalanodhatsz párod és saját érzéseidben is.
  • A megvalósítás fázisában akadályokba ütközhetsz: például nem támogat az, akire a leginkább számítasz.
  • Megjelenhetnek negatív, kritikus figurák körülötted.
  • A 2-es év a női energiákhoz kapcsolódik: az anyával, a nagymamákkal, a nagynénikkel, a tanárnőkkel és a női felettesekkel való kapcsolatra helyezi a hangsúlyt.

Célravezető tippek:

– Akadályok = Lehetőségek
Az évben megjelenő nehézségeknek több oka lehet: például, hogy azok megoldása közben megerősödjön az akaratod, vagy hogy felismerhesd a választott eszköz hatékonyságának mértékét, valamint hogy letisztulhassanak a vágyaid és ráébredj saját korlátaidra, hiányosságaidra, hogy aztán mielőbb pótolhasd azokat.

 – Negatív személyek, események átkeretezése
Andrew Matthews: Hallgass a szívedre című könyvében leírja, hogy minden, ami szembe jön velünk, leckét rejt magában. Ezek a tanítások a javunkat szolgálják még akkor is, ha negatív személyekről vagy élethelyzetekről van szó.
A tanításkeresés jegyében hasznos felismerni, mi az, ami hátráltat és mi az, ami előnyös lehet?

 – Motiváló emberek társasága
Olyan emberek társaságát hasznos keresni, akikkel jól kijössz, akik támogatnak, a siker felé tartanak, és akikkel előre mozdító eszmecseréket tudtok folytatni.

– Hallgatni a megérzésekre 
Ez az év aktiválja az intuíciót, ezért felerősödhetnek inspiráló sugallataid. Így lesz jogosultsága annak a közmondásnak, miszerint „Mindig az első gondolat a jó gondolat!”, mivel az a Lélektől jön. Érdemes lesz hallgatni rá!