fbpx

Személyes évszámok - 8

1

Személyes év 8 - Az anyagi sikerek éve

Ebben az évben bőséges aratásra lehet számítani. A 8-as szám rezgése pozitívan hat a szakmai előmenetelre, a társadalmi rang és a pénzügyi helyzet változására.  

Most jött el az idő arra, hogy nagy célokat tűzz ki magad elé, mert a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Ez az év elhozza neked a lehetőséget arra, hogy növeld bevételeidet és pénzforgalmadat, ezért hasznos, ha fejleszted pénzügyi érzékedet.

Abból a célból van tehát szükség rendet tenni magad körül a 7-es évben, hogy a mostaniban képesnek érezd magad arra, hogy megnövekedett önbizalmaddal és belső erőddel újra belépj az élet vérkeringésébe. Az év szakmai téren kinevezést, előléptetést, vagyis teljesítményed elismerését hozhatja.

Erre mindenképp figyelj:

  • Olyan hatalom kerülhet a kezedbe, mely megrészegíthet. A könyörület és a mások iránti tisztelet járja át tekintélyedet!

Célravezető tippek:

– Körültekintés
Figyelj oda arra, hogy milyen üzletre mondasz igent. Az elhamarkodott döntések és a forrófejűség csődhöz is vezethetnek. Tehát megfontoltan cselekedj!

– Pénzzel való kapcsolatod tisztázása
Fontos a megfelelő szemléletmód kialakítása a pénzzel való kapcsolatodban. Lényeges megértened, hogy a pénzügyi műveletekben is energiacsere zajlik.
Érdemes azon elgondolkodnod, hogy:
*  Milyen üzleti és gazdálkodási stratégiákat láttál gyermekkorodban?
*  Ezek hogyan befolyásolják a pénzhez és a gyarapodáshoz fűződő viselkedésed, nézeteid?
*  Valamint hasznos lehet megfigyelned, milyen érzéseket tapasztalsz, amikor a pénzre, vagy a sikerre gondolsz? Ezek közül pedig melyik pozitív és melyik negatív?

– Alázatosság
Egyetlen percig se vedd természetesnek az életedben megjelenő bőséget! Lásd, honnan jöttél és ráncigáld vissza a realitás talajára a bőkezű elismerések miatt elszállni készülő büszkeséged. Légy hálás a kínálkozó lehetőségekért és azon járasd inkább az elméd, hogy miben tudsz még fejlődni ahhoz, hogy a beindult üzleted a következő években is termékeny legyen!?

 

„Bármi, amit birtokolni érdemes, azt megosztani is érdemes!”

Sri Chinmoy