fbpx

Személyes évszámok - 4

1

Személyes év 4 - A kapcsolatok ápolásának ideje

Ez az év nem hoz magával nagyobb lendületet. A megtartás (kapcsolatok, vagyon) és az előtted álló feladatok megoldása kerül fókuszba.

A szám rezgése a kapcsolatokra hat:

Munka területén:
Ügyelj arra, hogy meglévő üzleti és szakmai kapcsolataid fennmaradjanak. Törekedj ügyfeleid megtartására, a velük való kapcsolat építésére. Ha netán szakmai téren zsákutcába jutottál, ebben az időszakban új irány felé tehetsz lépésket.

Párkapcsolati síkon:
Amennyiben azt akarod, hogy jelenlegi párkapcsolatod tartóssá váljon, akkor annak ápolására érdemes fókuszálnod.

Családi miliő kapcsán:
Rokoni kapcsolataidban előtérbe kerül a törődés idősebb szeretteiddel. Ideje van a családi élet stabilizálásának és rászánni az időt arra, hogy  meghallgasd szeretteidet.

Szociális háló mentén:
Baráti kapcsolataidban megnyilvánulhat a kölcsönös hűség és támogatás.

Erre mindenképp figyelj:

  • A 4-es szám energiái magával hozzák a maximalista attitűd felerősödését. Tartsd szem előtt, hogy nem lehet mindig, minden téren 100%-osan teljesíteni. Amikor van rá lehetőség, akkor erősíts itt-ott!
  • Érdemes nyugton maradni, mert minden változtatás, amit ebben az évben kezdeményezel, hamvában elhal. Tehát maradj meg a munkahelyeden, tarts ki a párkapcsolatodban, új vállalkozásod beindítását későbbre ütemezd és a következő években költs új beruházásokra.
  • A 4-es év egyben a megpróbáltatások ideje is. Légy tudatában annak, milyen megküzdési stratégiád vannak, amik bármikor bevethetőek. Segítenek, erősítenek és kimozdítanak a kényelmetlenebb helyzetekből.

Célravezető tippek:

– Egyensúlyra törekvés
Találd meg az arany középutat a munkád és a magánéleted között.

– Tudatos várakozás
Erősítsd meg hátországodat: munka terén alkalmas az év az aprólékos kidolgozásra, valamint a családi helyzeted stabilizálására.

– Biztosság
A látványos sikereknek is megvan a maga helye és ideje az életben. Légy biztos abban, hogy ez rád is igaz és fogadd el, hogy ez a fejlődési időszak most másról szól.