fbpx

Személyes évszámok - 9

1

Személyes év 9 - A számvetés ideje

Elértél a kilenc éves ciklusod utolsó számához, ami egyben azt is jelenti, hogy előkerülnek az életedben olyan dolgok, amiket ideje lezárni. Bezárni egy ajtót, hogy idővel kinyíljon a soron következő.

Az évszám minden eddigi szám rezgését magával hozza, ezért változatos életeseményekre számíthatsz.

Mostani éved beteljesedést és megelégedést hozhat, amennyiben az elmúlt időszakban figyeltél önmagad tisztítására és követted személyes fejlődési ciklusod. Ugyanis a 9-es a legmélyebb vágyaink és álmaink megvalósulásának száma is.

Ebben a személyes évedben érdemes számot vetni azzal kapcsolatban, hogy mire jutottál az előző 9 év során, kikkel kerültél kapcsolatba és milyen hatással voltak rád ezek a találkozások?

Erre mindenképp figyelj:

  • Hasztalan ragaszkodni a múlthoz!
    A múlthoz való ragaszkodás miatt nehéz helyzetek jelentkezhetnek, amik miatt lehet ez az év betegségekkel és csalódásokkal teli is. Amit most leteszel, azok nem fognak súlyos teherként rád nehezedni a következő ciklusodban.
  • Lezárásaid, elengedési folyamatod során ürítsd ki Lelkedből azokat a kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálnak. Erősítsd viszont azokat, amik igen. Lelked és Szellemed tisztítása során testedre is fókuszálj, hogy felfrissülve, tiszta lappal vághass bele következő 9 éves ciklusodba.
    A szaunázás például kimondottan hasznos méregtelenítési módszer lehet.
  • Önmagad „megtisztítása” mellett nagyszerű és felszabadító tevékenység a lomtalanítás is. Takaríts, dobálj ki minden olyat, aminek már lejárt az ideje és negatív érzéseket kelt benned. Rendezd át, fesd ki, engedj be új energiákat otthonodba.

Célravezető tippek:

– Engedd meg, hogy fájjon
Az elengedési folyamatod során előfordulhat, hogy olyan helyektől, helyzetektől és személyektől is meg kell válnod, amik fontosak voltak számodra, akiket szerettél. Teljesen oké, ha ez a folyamat nem fájdalommentes! A sírás egyben feszültségoldás is: minden egyes könnycseppel egyre több és több frusztrációt tudsz kiengedni magadból.

– Spiritualitás
Bízz az Isteni gondviselésben és lépj egy szinttel feljebb. Engedd meg magadnak, hogy megérintsen az ezo-világ, hogy az ott megismertek hatására könnyebben viseld az évben rejlő megpróbáltatásokat és az eljövendő új kihívásokat.